ABN AMRO beleggingsfondsen

Over ABN AMRO beleggingsfondsen

ABN AMRO is een fondshuis: het brengt verschillende beleggingsfondsen uit. De fondsmanager belegt al het ingelegde geld in aandelen, obligaties of een andere belegging binnen een bepaalde sector, regio of thema. Deze beleggingsfondsen zijn herkenbaar als de ABN AMRO beleggingsfondsen.

Voor wie zijn de ABN AMRO beleggingsfondsen?

Iedereen die wil gaan investeren in beleggingsfondsen, kan terecht voor ABN AMRO beleggingsfondsen. Belangrijk is dat er eerst een beleggingsprofiel wordt opgesteld. Thema of sector, het besteedbare vermogen, het risico en het te verwachten rendement spelen allemaal een rol. Vervolgens is het zaak om de ABN AMRO beleggingsfondsen met elkaar te gaan vergelijken. Dit kan via de ABN zelf, maar ook via websites die dit voor je doen. ABN AMRO beleggingsfondsen investeren niet alleen in aandelen, maar ook in obligaties en onroerend goed. Daarnaast zijn er ABN AMRO beleggingsfondsen die uit mixfondsen bestaan: een mandje van aandelen, obligaties, onroerend goed en/of liquiditeiten. Daarnaast zijn er onder de ABN AMRO beleggingsfondsen de zogenaamde garantiefondsen: deze keren gegarandeerd iets uit waardoor het risico lager is.

Beleggen? Kies een aanbieder

Vraag vrijblijvend informatie aan of maak een account aan om te ontdekken of de aanbieder past bij jou:

Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Broker / Aanbieder Omschrijving Actie
DEGIRO beleggingsfondsen DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Nu ongekend lage tarieven >
Start nu met ongekend lage tarieven!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Trade Republic beleggingsfondsen Beleggen voor de lange termijn? Bouw vermogen door gratis periodiek te beleggen: beleg in aandelen, of ETF’s, en profiteer van groei op de lange termijn. Kies uit duizenden aandelen en ETF's. Verdien 2% per jaar rente op je onbelegd saldo!
Ontdek de voordelen en open gratis een account > >
Keuze uit meer dan 10.000 Aandelen en ETF!
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in fondsen met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Open gratis een rekening

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Eenvoudig je geld laten beleggen voor later door de experts Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening !Gratis rekening openen en starten >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

De beste ABN AMRO beleggingsfondsen

Populair onder de ABN AMRO beleggingsfondsen is het ABN AMRO Profielfonds. Dit fonds belegt in fondsen die weer gespreid beleggen. Over het algemeen presteert het ABN profielfonds goed. Beleggingsexperts van de ABN voegen deze fondsen toe aan de ABN AMRO beleggingsfondsen. In de periode 2012-2015 deden beleggingsfondsen in de gezondheidszorg het goed. Ook beleggingsfondsen binnen de Europese small cap en die met aandelen uit Azië deden het goed. Toch kan vooraf niet voorspeld worden wat de beste ABN AMRO beleggingsfondsen zijn.

Zelf op onderzoek uitgaan

Onderzoek is belangrijk. Niet alleen moet een beleggingsprofiel gemaakt worden, ook is het belangrijk om de ABN AMRO beleggingsfondsen goed met elkaar te vergelijken. Historische rentes en beleggingscategorie spelen een rol, maar ook het risico en de kosten die het beleggingsfonds met zich meebrengt. Belangrijk is het uiteindelijk rendement wat er behaalt kan worden.

Alles over Beleggingsfondsen