Delta Lloyd beleggingsfondsen

Waarom kiezen voor de Delta Lloyd beleggingsfondsen?

Met de Delta Lloyd beleggingsfondsen kan er geïnvesteerd worden in de toekomst. De Delta Lloyd beleggingsfondsen richten zich op winst, maar toch blijft dit met beleggen altijd onzeker. De Delta Lloyd beleggingsfondsen zijn net als alle andere beleggingsfondsen onderhevig aan risico’s waaronder renterisico, kredietrisico of marktrisico. Delta Lloyd wil hier duidelijk in zijn naar haar klanten toe. Risico houdt namelijk in dat er ook verlies op Delta Lloyd beleggingsfondsen gemaakt kan worden.

Beleggen? Vergelijk zelf deze aanbieders:

Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Broker / Aanbieder Omschrijving Actie
DEGIRO beleggingsfondsen DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Nu ongekend lage tarieven >
Start nu met ongekend lage tarieven!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Trade Republic beleggingsfondsen Beleggen voor de lange termijn? Bouw vermogen door gratis periodiek te beleggen: beleg in aandelen, of ETF’s, en profiteer van groei op de lange termijn. Kies uit duizenden aandelen en ETF's. Verdien 2% per jaar rente op je onbelegd saldo!
Ontdek de voordelen en open gratis een account > >
Keuze uit meer dan 10.000 Aandelen en ETF!
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in fondsen met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Open gratis een rekening

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Eenvoudig je geld laten beleggen voor later door de experts Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening !Gratis rekening openen en starten >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Populaire Delta Lloyd beleggingsfondsen

Onder de Delta Lloyd beleggingsfondsen zijn er een aantal fondsen die populair zijn onder beleggers. Het Deelnemingen Fonds behaalde in de periode 2012-2015 een rente van ruim 11 procent. Dit fonds investeert in voornamelijk Nederlandse bedrijven met een belang van ten minste 5 procent van het gestort kapitaal. Het heeft een gemiddeld risico. Ook populair onder de Delta Lloyd beleggingsfondsen is het rentefonds. Dit fonds investeert in obligaties die zijn uitgegeven door de overheid. Rendement over de periode 2012-2015 bedroeg 4,6 procent en het risico is gemiddeld.

Delta Lloyd beleggingsfondsen met een laag risico

De beginnende belegger is beter af met Delta Lloyd beleggingsfondsen die een laag risico hebben. Dit houdt in dat de Delta Lloyd beleggingsfondsen misschien een lager rendement hebben, maar ook minder risicovol zijn op zowel de korte als de lange termijn. Hierdoor is de kans op (een kleine) winst groter. Delta Lloyd beleggingsfondsen met lage kosten genieten de voorkeur, maar er spelen meer factoren een rol. Het Delta Lloyd L Money Market Fund heeft een erg laag risico. Het belegt in termijnbeleggingen en behaalde in de periode 2012-2015 een rendement van 0,16 procent. Niet hoog, maar daar is het erg lage risico ook naar. Ook een laag risico onder de Delta Lloyd beleggingsfondsen heeft het Bond Euro Fonds. Deze behaalde een rendement van gemiddeld 4,5 procent (2012-2015). Vergelijk de Delta Lloyd beleggingsfondsen altijd goed met elkaar, ook wat betreft de kosten en de risico’s.

Lees meer over beleggingsfondsen

Alles over Beleggingsfondsen