AEGON beleggingsfondsen

AEGON beleggingsfondsenAEGON is in 1983 ontstaan en is al jarenlang actief op de beurs. Naast het feit dat het eigen aandelen binnen de AEX heeft uitgebracht, is AEGON ook een fondshuis met diverse AEGON beleggingsfondsen. De AEGON beleggingsfondsen zijn populair onder de beleggers. Via een bank, broker of vermogensbeheerder is het mogelijk om te investeren in de AEGON beleggingsfondsen.

AEGON beleggingsfondsen: populair bij beleggers

Voor de beginnende belegger is het mixfonds onder de AEGON beleggingsfondsen een aantrekkelijke investering. In 2014 is dit zelfs het grootste AEGON beleggingsfonds onder de particuliere beleggers. Het staat bekend onder de naam AEGON Mix Fund. Het AEGON Wereldwijd Mix Fonds Inc kent sinds 2011 een duidelijke groei. Met een koers van rond de 14-15 euro (peildatum: november 2015) is een het aantrekkelijke investering. In de periode 2012-2015 wist dit fonds onder de AEGON beleggingsfondsen een jaarlijks rendement van 7.5 procent te behalen. Ook populair onder beleggers is het Aegon Equity Fund. Dit is een fonds met aandelen wereldwijd.

Beleggen? Bekijk deze aanbieders:

Broker / Aanbieder Omschrijving Actie  
DEGIRO beleggingsfondsen DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Nu ongekend lage tarieven >
Start nu met ongekend lage tarieven!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Broker Binck

Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Vraag het gratis informatiepakket aan: nu € 200,- transactietegoed! Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Openbank maakt het mogelijk om geautomatiseerd te beleggen in fondsen met Robo Advisor. Met advies van BlackRock en selectie van actieve fondsbeheerders door Santander Asset Management. Meer dan 1.000 actieve en geïndexeerde fondsen van meer dan 50 beheermaatschappijen. Al vanaf een startbedrag van 500,-. Zonder initiële kosten en aflossingskorting.
Open nu een rekening
Open nu een rekening en krijg tot € 600 extra om te beleggen
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in fondsen met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Open gratis een rekening

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Eenvoudig je geld laten beleggen voor later door de experts Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening !Gratis rekening openen en starten >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Broker Binck Fundcoach

Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Geen servicefee eerst 3 maanden
Lees meer, klik hier!

of direct starten

AEGON beleggingsfondsen voor pensioen

AEGON richt zich ook op werknemers die willen investeren in hun pensioen met de AEGON beleggingsfondsen. De inleg of de pensioenpremie wordt via of door de werkgever betaald aan AEGON. Deze investeert het geld in AEGON beleggingsfondsen. Ook is het mogelijk om zelf in het pensioen te investeren door rechtstreeks te beleggen. Beleggen voor het aanvullende pensioen is mogelijk met de AEGON beleggingsfondsen. Hiervoor biedt AEGON verschillende mogelijkheden waaronder AEGON doelbeleggen of Mix beleggen.

Risico bepalen van AEGON beleggingsfondsen

AEGON vindt het belangrijk dat beleggers op de hoogte zijn van het risico dat zij lopen. Zo heeft het AEGON Duurzaam Index Aandelen Fonds een hoog risico. AEGON zelf beoordeelt dit met een 8: een vrij hoog risico (1 is laag, 10 is hoog). Het eerder genoemde AEGON Wereldwijd Mix Fonds scoort een 4: een acceptabel risico. Een nog lager risico vormt het AEGON Europees Obligatie Fonds met een 2.5 als cijfer. AEGON beleggingsfondsen zijn daardoor duidelijke taal voor de beginnende belegger.

Alles over Beleggingsfondsen