ASN beleggingsfondsen

ASN beleggingsfondsen: duurzaam beleggen

ASN noemt zich de grootste duurzame bank van Nederland. Dit vinden we ook terug in de ASN beleggingsfondsen: duurzaamheid. De ASN of Algemene Spaarbank Nederland is een verzelfstandigde dochteronderneming van SNS en biedt onder de naam ASN beleggingsfondsen duurzaam beleggen voor iedereen aan.

ASN beleggingsfondsen: maatschappelijk verantwoord

Maatschappelijk verantwoord beleggen of ethisch beleggen, dat is mogelijk met de ASN beleggingsfondsen. ASN is erop gericht om niet alleen winst te maken met de ASN beleggingsfondsen, maar ook om een verantwoordelijkheidsgevoel richting de gevolgen van de bedrijfsvoering te hebben. Met de ASN beleggingsfondsen kan een goede leefbare omgeving gegarandeerd worden voor de toekomst. De ASN beleggingsfondsen ondergaan dan ook strenge duurzaamheidscriteria. Een beter milieu, dat begint met de ASN beleggingsfondsen.

Beleggen? Kies de aanbieder die bij je past:

Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Broker / Aanbieder Omschrijving Actie
DEGIRO beleggingsfondsen DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Nu ongekend lage tarieven >
Start nu met ongekend lage tarieven!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Trade Republic beleggingsfondsen Beleggen voor de lange termijn? Bouw vermogen door gratis periodiek te beleggen: beleg in aandelen, of ETF’s, en profiteer van groei op de lange termijn. Kies uit duizenden aandelen en ETF's. Verdien 2% per jaar rente op je onbelegd saldo!
Ontdek de voordelen en open gratis een account > >
Keuze uit meer dan 10.000 Aandelen en ETF!
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in fondsen met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Open gratis een rekening

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Eenvoudig je geld laten beleggen voor later door de experts Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening !Gratis rekening openen en starten >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Maken de ASN beleggingsfondsen ook winst?

Kijken naar het milieu en de toekomst is natuurlijk een mooi sterven. Maar ook willen we met de ASN beleggingsfondsen winst maken. Want daar gaat beleggen tenslotte om. Het ASN Duurzaam aandelenfonds is een van de meest gewilde fondsen van deze bank. Het heeft een hoog risico, maar behaalde in de periode 2012-2015 een rendement van bijna 23 procent. Onder de ASN beleggingsfondsen met een middelgroot risico vinden we het ASN Duurzaam Mixfonds. Dit fonds bevat wereldwijde aandelen op het gebied van duurzaamheid maar ook op terugbetaalcapaciteit. Het rendement over de periode 2012-2015 bedroeg ruim 13 procent.

Klein risico met de ASN beleggingsfondsen

Wie en hoog rendement wil behalen komt vaak ook uit bij de ASN beleggingsfondsen met een hoog risico. Toch zijn er ook duurzame beleggingsfondsen met een laag risico, zoals het ASN groenprojectenfonds. Dit financiert in bijvoorbeeld wind en zonne-energie en duurzame bouw. Een zeer laag risico, maar ook het rendement is laag. In de periode 2012-20-15 behaalde het een rendement van 1,92 procent. Interessant is het ASN Microkredietfonds. Dit fonds verstrekt kleine kredieten aan ondernemers in ontwikkelingslanden. Laag risico, laag rendement, maar met de ASN beleggingsfondsen kan dus ook de groei in ontwikkelingslanden gestimuleerd worden.

Lees meer over beleggingsfondsen

Alles over Beleggingsfondsen