ASR beleggingsfondsen

ASR beleggingsfondsen: voor iedereen beschikbaar

ASR is een Nederlandse verzekeringsmaatschappij. ASR vereent beleggingsdiensten zonder daarbij zelf als adviseur op te treden. ASR beschikt hiervoor uiteraard over een vergunning van de Nederlandsche Bank. Zo kan iedereen investeren in de ASR beleggingsfondsen.

Beleggen? Bekijk deze aanbieders:

Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Broker / Aanbieder Omschrijving Actie
DEGIRO beleggingsfondsen DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Nu ongekend lage tarieven >
Start nu met ongekend lage tarieven!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Trade Republic beleggingsfondsen Beleggen voor de lange termijn? Bouw vermogen door gratis periodiek te beleggen: beleg in aandelen, of ETF’s, en profiteer van groei op de lange termijn. Kies uit duizenden aandelen en ETF's. Verdien 2% per jaar rente op je onbelegd saldo!
Ontdek de voordelen en open gratis een account > >
Keuze uit meer dan 10.000 Aandelen en ETF!
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in fondsen met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Open gratis een rekening

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Eenvoudig je geld laten beleggen voor later door de experts Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening !Gratis rekening openen en starten >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ASR beleggingsfondsen: voor extra pensioen of hypotheek

De ASR beleggingsfondsen zijn ondergebracht in pensioen, levensverzekeringen of banken. Wie rechtstreeks wil beleggen komt bij de ASR beleggingsfondsen bij banken uit. Met de ASR beleggingsfondsen kan vermogen opgebouwd worden, bijvoorbeeld voor een extra pensioen of om de hypotheek af te lossen. Door te beleggen in ASR beleggingsfondsen kan er een betere spreiding en een lager risico ontstaan. De ASR beleggingsfondsen richten zich vooral op een rendement op de langere termijn. Met de ASR beleggingsfondsen kunnen internationale bedrijven bereikt worden, iets dat voor de beginnende belegger vaak moeilijk is.

Welke ASR beleggingsfondsen zijn er?

Er zijn meerdere ASR beleggingsfondsen. Belangrijk is om het risico en het rendement naast elkaar te leggen. Het ASR SRI Mixfonds heeft als doelstelling om te beleggen in andere beleggingsinstellingen (beleggingsfondsen). Dit klinkt misschien ingewikkeld maar is het in feite niet: ASR bekijkt welke beleggingsfondsen het goed doen én sociaal acceptabel zijn en investeert daarin. Dit mixfonds behaalde in de periode 2012-2015 een rendement van ruim 10 procent. Het ASR fonds aandelenfonds belegt in beleggingsinstellingen die weer beleggen in aandelen wereldwijd. Het rendement bedroeg over de periode 2012-2015 ruim 16 procent. Het heeft een gemiddeld risico en is daarmee interessant te noemen voor de beginnende belegger. Wie voor Nederlandse bedrijven wil gaan komt uit bij het ASR Nederlandfonds. Dit fonds heeft een laag risico met een bovengemiddeld rendement (periode 2012-2015).

Als beginnende belegger ben je toch voorzichtiger. De ASR beleggingsfondsen zijn er ook met een laag risico. We noemden eerder al het Nederlandfonds. Maar ook het ASR profielfonds D met vestigingsland Luxemburg heeft een gemiddeld risico. Vooraf moet altijd bekeken worden wat het risico is en wat de kosten zijn.

Alles over Beleggingsfondsen