BNP Paribas beleggingsfondsen

BNP Paribas beleggingsfondsen: voor Nederland en buitenland

BNP Paribas is een zeer grote bankgroep en heeft vestigingen in 75 landen. Met de BNP Paribas beleggingsfondsen kan de beginnende belegger investeren in zowel Nederlandse als buitenlandse bedrijven.

Beleggen? Bekijk deze aabieders:

Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Broker / Aanbieder Omschrijving Actie
DEGIRO beleggingsfondsen DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Nu ongekend lage tarieven >
Start nu met ongekend lage tarieven!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Trade Republic beleggingsfondsen Beleggen voor de lange termijn? Bouw vermogen door gratis periodiek te beleggen: beleg in aandelen, of ETF’s, en profiteer van groei op de lange termijn. Kies uit duizenden aandelen en ETF's. Verdien 2% per jaar rente op je onbelegd saldo!
Ontdek de voordelen en open gratis een account > >
Keuze uit meer dan 10.000 Aandelen en ETF!
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in fondsen met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Open gratis een rekening

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Eenvoudig je geld laten beleggen voor later door de experts Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening !Gratis rekening openen en starten >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

BNP Paribas beleggingsfondsen wereldwijd

Binnen de PNB Paribas beleggingsfondsen is een ruime keus in verschillende valuta. Voor de beginnende belegger is het raadzaam om te kiezen uit de BNP Paribas beleggingsfondsen in Euro. Onder de BNP Paribas beleggingsfondsen vinden we het Investment Partners Netherlands Fund. Hiermee wordt geïnvesteerd in bedrijven die aan de AEX genoteerd zijn. Dit fonds heeft in de periode 2012-2015 een rendement van ruim 17 procent behaald maar maakte in 2015 toch wel een daling in de koers mee. Dit geeft aan dat er altijd goed gekeken moet worden wat de BNP Paribas beleggingsfondsen op de langere termijn hebben gedaan. Het BNP Paribas L1 Equity Netherlands Classic-Cap belegt ook in Nederlandse bedrijven. Wie BNP Paribas beleggingsfondsen zoekt die investeren in buitenlandse bedrijven is beter af bij bijvoorbeeld het Asia Pacific High Income Equity Fund of het Paribas Global High Income Equity Fund (wereldwijd).

BNP Paribas beleggingsfondsen en dividendfondsen

Onder de BNP Paribas beleggingsfondsen vinden we ook een aantal dividendfondsen. Dit zijn BNP Paribas beleggingsfondsen die beleggen in hoog dividendaandelen. Dividend is een gedeelte van de winst dat aan de aandeelhouder wordt uitbetaald. Het Global High Income Equity Fund streeft een minimaal dividend van 2,5 procent na. Daarnaast behaalde het in de periode 2012-2015 een jaarlijks rendement van ruim 9 procent. Met dit soort BNP Paribas aandelenfondsen is een jaarlijkse uitkering het doel, alhoewel dit geen garantie is.

Laag risico met BNP Paribas aandelenfondsen

Hoge rendementen bij BNP Paribas beleggingsfondsen gaan vaak gepaard met hoge risico’s. Als beginnende belegger kies je liever voor BNP Paribas beleggingsfondsen met een laag risico. Eventueel kan dit gecombineerd worden met BNP Paribas beleggingsfondsen met een gemiddeld tot hogere risico. Het Netherlands Fund heeft een gemiddeld risico, het PARVEST Equity USA heeft een erg laag risico. Vergelijk altijd de PNB Paribas aandelenfondsen goed met elkaar.

Lees meer over beleggingsfondsen

Alles over Beleggingsfondsen