Beste beleggingsfondsen

De beste beleggingsfondsen, verstandige keus?

Wie wil gaan investeren in een beleggingsfonds wil natuurlijk graag weten wat de beste beleggingsfondsen zijn. De beste beleggingsfondsen vind je door deze met elkaar te vergelijken. Rendement, bijkomende kosten, management en de grootte van het mandje aandelen bepalen of je in het beleggingsfonds wilt investeren. Diverse websites onderzoeken regelmatig wat de beste beleggingsfondsen zijn. Dit gaat dan om beleggingsfondsen die zeer hoge rendementen behalen op jaarbasis. Een jaarlijks rendement van 35 procent over de afgelopen 3 jaar behoort absoluut tot de top van de beste beleggingsfondsen. Deze eer was in 2015 voor BlackRock World Health Science, een beleggingsfonds dat zich richt op de gezondheidszorg.

Beleggen? Bekijk vrijblijvend onderstaande aanbieders:

Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Broker / Aanbieder Omschrijving Actie
DEGIRO beleggingsfondsen DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Nu ongekend lage tarieven >
Start nu met ongekend lage tarieven!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Trade Republic beleggingsfondsen Beleggen voor de lange termijn? Bouw vermogen door gratis periodiek te beleggen: beleg in aandelen, of ETF’s, en profiteer van groei op de lange termijn. Kies uit duizenden aandelen en ETF's. Verdien 2% per jaar rente op je onbelegd saldo!
Ontdek de voordelen en open gratis een account > >
Keuze uit meer dan 10.000 Aandelen en ETF!
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in fondsen met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Open gratis een rekening

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Eenvoudig je geld laten beleggen voor later door de experts Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening !Gratis rekening openen en starten >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

 

De beste beleggingsfondsen ontdekken

Diverse websites komen regelmatig met een analyse betreffende de beste beleggingsfondsen. Zo behalen beleggingsfondsen die zich richten op aandelen uit Azië in 2014 een rendement van 27 procent. Het Fidelity America Fund met Amerikaanse aandelen presteerde ook goed. Aandelenfondsen met aandelen uit de Europa large-cap deden het in 2014 prima met een rendement van 26 procent. Twee Robeco beleggingsfondsen stonden ook in de top van beste beleggingsfondsen. Het Robeco Global Consumer Trends Eq behaalde een rendement van 22 procent en het Robeco US Large Cap Equities 20 procent. Betekent dit dat we dan ook moeten investeren in de beste beleggingsfondsen?

Hoogvliegers kunnen diep vallen

Door de beste beleggingsfondsen te bekijken kan ingeschat worden welke het goed zouden doen. Maar wanneer de beste beleggingsfondsen al enige tijd een hoog rendement behalen, wordt het risico op verlies ook groter. Hoogvliegers kunnen namelijk diep vallen, en hier moet dan ook zeker rekening mee worden gehouden. De beste beleggingsfondsen zijn niet de hoogvliegers, maar scoren een jaarlijks rendement van tussen de 5 en 10 procent. Deze beleggingsfondsen hebben voor de beginnende belegger een lager risico. Nog een belangrijke bijkomstigheid zijn de bijkomende kosten. Hoge beheerskosten kunnen een mooi rendement teniet doen. De beste beleggingsfondsen kunnen daardoor minder goed uitpakken voor de beginnende belegger.

Alles over Beleggingsfondsen