NN beleggingsfondsen

Nationale Nederlanden beleggingsfondsen

Nationale Nederlanden is een Nederlandse verzekeringsmaatschappij die ook de NN beleggingsfondsen aanbiedt. Met deze beleggingsfondsen is het mogelijk om vermogen op te bouwen voor de lange termijn.

Beleggen: vergelijk zelf deze aanbieders:

Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Broker / Aanbieder Omschrijving Actie
DEGIRO beleggingsfondsen DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Nu ongekend lage tarieven >
Start nu met ongekend lage tarieven!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Trade Republic beleggingsfondsen Beleggen voor de lange termijn? Bouw vermogen door gratis periodiek te beleggen: beleg in aandelen, of ETF’s, en profiteer van groei op de lange termijn. Kies uit duizenden aandelen en ETF's. Verdien 2% per jaar rente op je onbelegd saldo!
Ontdek de voordelen en open gratis een account > >
Keuze uit meer dan 10.000 Aandelen en ETF!
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in fondsen met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Open gratis een rekening

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Eenvoudig je geld laten beleggen voor later door de experts Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening !Gratis rekening openen en starten >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Wat zijn de NN beleggingsfondsen?

De NN beleggingsfondsen zijn ondergebracht bij fondshuis NN Investment Partners. Met de beleggingsfondsen kan op de lange
termijn een hoger rendement behaald worden dan met sparen. Door te investeren in de NN beleggingsfondsen ontstaat er een betere spreiding in het belegde geld. Dit verlaagt het risico op verlies. De NN beleggingsfondsen zijn met zorg geselecteerd en zijn gericht op het behalen van een acceptabel rendement. Nationale Nederlanden wil met haar NN beleggingsfondsen niet alleen winst behalen, maar ook de belegger bewust maken van de risico’s.

Populaire NN beleggingsfondsen

Een aantal beleggingsfondsen zijn erg in trek bij beleggers. Het Hoog Dividend Aandelen Fonds is populair onder de NN beleggingsfondsen. Dit fonds behaalde in het eerste half jaar van 2015 een rendement van maar liefst 12 procent. Doel is beleggen in aandelen van bedrijven die een hoog dividend uitkeren. Het fonds heeft een hoog gemiddeld risico. Ook in trek onder de beleggingsfondsen is het NN Dutch Fund. Dit fonds investeert in Nederlandse bedrijven maar heeft ook een hoog risico.

NN beleggingsfondsen met een laag risico

De beginnende belegger investeert liever in beleggingsfondsen met een laag risico. NN beleggingsfondsen meteen laag risico zijn onder andere het Dynamic Mix Fund 1. Het behaalt rendementen van tussen de 1 en 11 procent (periode 2010-2015). Ook vinden we onder de beleggingsfondsen met een laag risico het Euro obligatie fonds met een gemiddeld rendement van 2,74 procent in de periode 2010-2015. Wie echt NN beleggingsfondsen met nagenoeg geen risico zoekt komt uit bij het Euro Liquidity N cap. NN beleggingsfondsen met een laag risico behalen doorgaans ook een laag rendement. Om die reden kunnen NN beleggingsfondsen met een laag risico dan ook een prima aanvulling zijn op NN beleggingsfondsen met een hoger risico.

Beleggen in NN fondsen met FitVermogen.nl

Met FitVermogen.nl maakt NN het interessant om ook voor beginnende beleggers aan de slag te gaan. Het is uitgeroepen tot de goedkoopste manier van beleggen. Lees meer over FitVermogen.nl.

Lees meer over beleggingsfondsen

Alles over Beleggingsfondsen