Robeco beleggingsfondsen

Robeco beleggingsfondsenGeschiedenis Robeco beleggingsfondsen

Robeco is een Nederlandse vermogensbeheerder sinds 1929. Robeco is de afkorting van Rotterdams Beleggings Consortium. Tot 2013 viel Robeco onder de Rabobank. Tegenwoordig is Orix (Japan) de grootste eigenaar. Het biedt beleggingsproducten aan waaronder de Robeco beleggingsfondsen. Een beleggingsfonds bestaat uit een mandje met verschillende aandelen. Hierdoor wordt het risico gespreid.

Robeco aandelenfondsen die populair zijn

Robeco N.V is de grootste onder de Robeco beleggingsfondsen. Dit is het wereldwijd het meest gespreide aandelenfonds van alle Robeco beleggingsfondsen. De rente is lager dan andere Robeco beleggingsfondsen, maar ook het risico is lager. Een andere tip binnen de Robeco beleggingsfondsen is Robeco Global Consumer Trends Equities. Deze belegt in consumentenbestedingen en is erg populair binnen de Robeco beleggingsfondsen. Behaalde in de periode 2011-2014 een jaarlijks rendement van 24 procent. Ook populair binnen de Robeco beleggingsfondsen met een jaarlijks rendement van 16 procent over dezelfde periode is Robeco BP Global Premium Equities. Het belegt in aandelen wereldwijd. Een wereldwijde spreiding dus binnen de Robeco aandelenfondsen.

Kies ik voor binnenlandse-of buitenlandse Robeco aandelenfondsen?

Binnen de Robeco aandelenfondsen is het mogelijk om uit beleggingen uit meerdere landen te kiezen. Het Robeco Afrika fonds belegt in aandelen die genoteerd zijn aan de Afrikaanse aandelenbeurzen. Binnen de Robeco aandelenfondsen vinden we ook veel aandelenfondsen die in een bepaalde sector of richting belegt, vaak wereldwijd. Wie echt voor Robeco beleggingsfondsen in eigen land wil gaan, komt uit bij Robeco beleggingsfondsen als Hollands bezit. Dit belegt in Nederlandse ondernemingen.

Robeco beleggingsfondsen, Robeco ONE en Robeco LIFE

Wie wil investeren in Robeco beleggingsfondsen kan gaan voor Robeco ONE. Beleggingsexperts beleggen voor de klant. Het risico kan de klant bepalen. Instappen kan vanaf een maandelijks inleg van 50 euro per maand. Robeco beleggingsfondsen gebruiken voor je pensioen? Dan is Robeco LIFE een aanrader. Hiermee beleg je in de Robeco Life Cycle Funds. De einddatum staat vast. Met de Robeco Fondsrekening beleg je zelfs in de Robeco beleggingsfondsen.

Manieren om te beleggen:

Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Broker / Aanbieder Omschrijving Actie
DEGIRO beleggingsfondsen DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Nu ongekend lage tarieven >
Start nu met ongekend lage tarieven!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Trade Republic beleggingsfondsen Beleggen voor de lange termijn? Bouw vermogen door gratis periodiek te beleggen: beleg in aandelen, of ETF’s, en profiteer van groei op de lange termijn. Kies uit duizenden aandelen en ETF's. Verdien 2% per jaar rente op je onbelegd saldo!
Ontdek de voordelen en open gratis een account > >
Keuze uit meer dan 10.000 Aandelen en ETF!
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in fondsen met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Open gratis een rekening

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Eenvoudig je geld laten beleggen voor later door de experts Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening !Gratis rekening openen en starten >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Alles over Beleggingsfondsen